قیمت بالابر متحرک هیدرولیکی

قیمت بالابر متحرک هیدرولیکی، بالابر های متحرک سیار هیدرولیکی کاربرد های متفاوتی دارند ، معمولا از این بالابر ها در حوزه های صنعتی ، فروشگاهی ، انبار ها و گاها حمل نفرات استفاده می شود. بالابر های متحرک هیدرولیکی انواع گوناگونی دارند که با توجه به کارکرد مورد استفاده قرار می گیرند. در ادامه به توضیحات تکمیلی درباره ی انواع بالابر های متحرک هیدرولیکی ، قیمت و استفاده ی آن ها می پردازیم تا انتهای این مقاله با شهر آسانسور همراه باشید ، همچنین جهت اطلاعات کامل تر در این حوزه می توانید بهخ سایر مقالات ما از جمله قیمت و توضیح آسانسور هیدرولیک مراجعه کنید.
بالابر متحرک سیار هیدرولیکی

بالابر هیدرولیکی متحرک
بالابر های متحرک هیدرولیکی هم می توانند در جهت افقی طراحی شوند و هم در جهت عمودی مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از بالابرهای هیدرولیکی توسط خودرو یدک می شوند و برخی دیگر پشت کامیون ها نصب می شوند. بالابر ها از لحاظ حرکتی در دو دسته تقسیم بندی می شوند: بالابرهایی که توسط افراد و به کمک نیروی یدی حرکت می کنند و بالابرهایی که دارای موتور هستند و به کمک نیروی موتور حرکت می کنند. بالابر های هیدرولیکی می توانند در ارتفاعات بسیار زیاد نیز مورد استفاده قرار بگیرند اکنون به بررسی انواع بالابر هیدرولیکی متحرک می پردازیم.
بستگی دارد بالابر ها را از چه نظر دسته بندی کنیم از لحاظ حرکتی آسانسور ها به دو دسته ی ثابت و متحرک تقسیم بندی می شوند. منظور از بالابر متحرک اینست که بالا بر قابلیت جا به جایی دارد یا خیر. بالابر های متحرک خود به دو دسته تقسیم می شوند:
1.هلی یا خود یدکی 2. خودکشش

بالابر یدکی
بالابر هلی یا یدک: این نوع بالابر دارای چرخ هستند و برای جابه جایی نیاز به هول دادن دارند. این بالابر ها هم توسط نیروی انسانی قابل حمل هستند و هم پشت ماشین یدک می شوند. این بالابر ها مجهز به هوک اتصال به خود رو هستند و به راحتی به خودرو متصل می شوند، همچنین دارای یک چرخ کوچک در قسمت شاسی هستند که هنگام جدا کردن بالا بر از خودرو تعادل بالابر حفظ شود. در برخی بالابرهای قابل یدک، یک موتور کششی روی لاستیک قرار می گیرد تا جابجایی را برای اپراتور آسان سازد.
بالابر کراولر ( خزنده ): برای حرکت راحت بالابر ها در مناطق شمنی و خاکی از شنی های پلاستیکی یا زنجیری در قسمت شاسی استفاده می شود. بالابر های خود خزنده گونه ی متفاوتی از بالابر ها هستند که خود به تنهایی هم به حالت کششی موجودند و هم به حالت خود محرک. در برخی از مدل های این سری از بالابر ها شاسی تعادل خود را به کمک سیستم تراز الکترونیکی حفظ می کند.بیش تر بالابر های عنکبوتی از نوع کراولر یا خزنده هستند. مزیت اصلی این بالابر ها امکان چرخش در جا و حفظ تعادل بالابر در شرایط نا هموار و شیب دار است. معمولا این آسانسور ها هزینه ی بالاتری دارند گرچه کارایی آن ها نیز در مقایسه با سایر مدل ها بالاتر است.
بالابر متحرک باری: همان طور که گفتیم از بالابر ها هم می توان جهت حمل نفرات در ارتفاعات بسیار زیاد استفاده کرد و هم جهت حمل بار از آن ها کمک گرفت. اما گونه ای از بالابر ها با نام بالابر متحرک باری وجود دارند که فقط جهت جا به جایی بار مورد استفاده قرار می گیرند. از آن جتیی که معمولا این بالابر ها بار های بسیار سنگین را جا به جا می کنند بهتر است از حالت قیچی (آکاردئونی ) آن ها استفاده شود. در اکثر نمونه های بالابر باری این بالابر ها روی ریل های مخصوص حرکت می کنند تا تعادل بالابر هنگام حمل بار های سنگین به هم نریزد.

بالابر متحرک باری
خودکشش: این نوع بالابر ها اتومات هستند و توسط موتور نیروی حرکتی آن ها تامین می شود. کارکردن با بالابر کششی بسیار راحت است و هزینه ی بالاتری در مقایسه با یدکی دارد. یکی از مزیت های مهم بالابر کششی اینست که در ارتفاع نیز امکان حرکت شاسی بالابر وجود دارد. بالابر های هیدرولیکی کششی دارای وزنه های تعادلی و تراز الکترونیکی هستند به همین خاطر هنگام عبور از مکان های با شیب زیاد امکان بالاروی یا حرکت شاسی وجود ندارد.
بالابر های هیدرولیکی خود محرک: بالابر هیدرولیکی خود محرک ، برای جابجایی از یک هیدروموتور (موتور های الکترونیکی) استفاده می کند. موتور نیرو را مستقیما به چرخ و در برخی موارد به دفرانسیل منتقل می کند. فرمان توسط یک جک هیدرولیک جهت خواهد گرفت. عموما بالابرهای خودمحرک مجهز به شیر کنترل پروپورشنال جهت تنظیم سرعت حرکت هستند.
شاسی این نوع بالابر نفری مجهز به 4 عدد جک تثبیت کننده است که تعادل و ایمنی بالابر را تضمین می کند. اکثرا جک های تثبیت کننده از نوع هیدرولیکی بوده تا سرعت و راندمان بالابر افزایش پیدا کند. چرخ های بالابر خودمحرک می تواند از نوع خودرویی، و یا از نوع توپر باشد برای استفاده از این نوع بالا بر لازم است بالابر روی زمین بسته شود. مزیت بسیار مهم این بالابر ها عدم محدودیت جهت عبور از سطوح شیب دار و سطوح نا هموار است. قیمت بالابر های خود محرک از بالابر کششی و دیگر بالابر های متحرک بیشتر است.

بالابر خود محرک
نوع دیگری از دسته بندی های بالابر ها دسته بندی بر اساس نوع حرکت است. بالابر ها در سه جهت عمودی ، افقی و ترکیبی قابل ساخت و خرید هستند. که کار کرد آن ها از نامشان واضح است.
قیمت بالابر متحرک هیدرولیکی:
قیمت گذاری بالابر ها عمدتا بر اساس نوع بالابر ، شرکت سازنده ، وزن قابل تحمل ، نوع موتور انجام می شود. بنابراین پیش از گرفتن استعلام قیمت لازم است تا از نوع بالابر مورد نظرتان اطمینان حاصل کنید. پیشنهاد می کنیم پیش از اقدام جهت خرید از طریق مشاوران شهر آسانسور اقدام به گرفتن مشاوره ی رایگان کنید. مشاورین شهر آسانسور با توجه به فعالیت مورد نظر شما و شرایط سکونت شما بهترین نوع بالابر مطابق با نیاز شمارا پیشنهاد خواهند داد.
قیمت بالابر برقی انسان

بالابر انسانی برقی
قیمت بالابر اتوماتیک مناسب حمل انسان از 5.000.000 تومان آغاز می شود اما قیمت قطعی بالابر بستگی به مدل ساخت ، برند سازنده ، ارتفاع بالابر دارد. جهت استعلام دقیق قیمت از طریق راه های ارتباطی درج شده در سایت اقدام کنید.
قیمت بالابر آکاردئونی | بالابر قیچی

بالابر قیچی
همان طور که اشاره کردیم از بالابر های آکاردئونی بیش تر جهت حمل بار استفاده می شود و وزن های بسیار بالا را تحمل می کند. جهت استعلام به روز قیمت این بالا بر ها لازم است تا شرایط مورد نظرتان از جمله ارتفاع و وزن قابل تحمل را با کارشناسان ما در میون بگذارید و از قیمت دقیق مطلع شوید.
لیست قیمت بالابر هیدرولیکی خانگی و صنعتی

لیست قیمت بالابر هیدرولیکی
قیمت دقیق بالابر های هیدرولیکی ثابت و متحرک بستگی به شرکت سازنده ، وزن قابل حمل و از همه مهم تر ارتفاع بالابر دارد. رنج قیمت بالابر خانگی کامپوزیت پوشیده از حدود 25.000.000 میلیون می باشد اما این قیمت یک عدد کلی است و بی شک با توجه به شرایط مشتری متغیر است. جهت استعلام قیمت از طریق شماره های تماس سایت شهر آسانسور اقدام کنید.